Hoe werkt het

Lost & Found Service

Al onze relatiegeschenken worden standaard geleverd met een gratis Lost & Found Service. Maar wat is dat ? vraag jezelf af :

Het is een uniek dienst om mensen hun verlopen voorwerpen snel terug te vinden. Hiermee besparen ze geld, tijd en emoties.

Het werkt simpel en eenvoudig : alle labels die wij leveren worden voorzien van een unieke code (registratiecode). Wanneer je klant deze code op de site van www.securlabel.com heeft geactiveerd, kan hij/zij het label gebruiken voor onze dienst. Wanneer je klant zijn/haar eigendom heeft verloren, kan de vinder door middel van de code op het label de eigenaar (klant) rechtstreeks via email bereiken. Op die manier bespaar je je klant de schrik en paniek die bij het verlies van hun eigendommen horen, en zullen altijd dankbaar zijn voor jouw geschenk.

 

Het meeste geschikte label

Afhankelijk van je wensen kunnen jouw relatiegeschenken in verschillende vormen, maten en kleuren gemaakt worden. Maar vanuit onze ervaring raden we onze klanten aan om deze in de vorm van sleutelhanger te bestellen. Dit omdat iedereen weet dat sleutels de meeste gebruikte en ook de meeste verloren voorwerpen zijn. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de andere toepassingen niet geschikt zijn, maar met de sleutelhanger haal je het beste uit deze bijzondere vorm van relatiegeschenken.