onze werkwijze

Dankzij onze kennis en de expertise van onze leveranciers in hun vak, zijn wij in staat om een efficiënte oplossing te bieden volgens de wensen en het budget van de klant. Onderstaande 3 stappen tonen aan hoe Securlabel te werk gaat: 

1. Kennismaking

Na het eerste contact (per email of telefonisch), kijken we samen met de klant of een persoonlijk kennismakingsgesprek gewenst is. Zo ja, dan maken we een afspraak bij jou op locatie. Tijdens deze afspraak inventariseren wij je wensen en bespreken wij de mogelijkheden. Na de kennismaking koppelen wij terug wat er onderling afgesproken is. Als de terugkoppeling volledig naar de wensen van de klant is, sturen wij een offerte.

2. Offerte op maat

Door je wensen in kaart te brengen zijn wij in staat een passende offerte naar je te sturen. Daarin vermelden wij de producten en diensten die je van ons verwacht. In deze offerte zijn ook de betalingsvoorwaarden opgenomen. Als de offerte goedgekeurd en ondertekend is, beginnen we met de uitvoering van je opdracht.

3.Oplevering

De oplevering gebeurt geheel volgens de afspraken die onderling gemaakt zijn. Wij bieden de mogelijkheid voor de klant om alles uit handen te geven. Hieronder te verstaan:

  • Het leveren van alleen codes;
  • Het leveren van alleen labels;
  • Het leveren van de producten incl. codes;

Informeer gerust naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan

»  Vraag  offerte aan  «