Zakelijk

Klantrelatie

Verras je klanten met een uniek en betaalbaar geschenk. Met deze unieke geschenken i.c.m Lost & Found Service van Securlabel geeft je je klanten niet alleen een leuk geschenk, maar een geschenk  met toegevoegde waarde. Zo zal je bedrijf niet snel vergeten worden. Wij leveren zowel standaard producten als producten op maat gemaakt voor speciale gelegenheden of wensen. Denk aan bedankjes, kerstcadeau's, feestmomenten, enz...

Wist je dat : uit recent onderzoek blijkt dat iets geven gelukkiger maakt dan iets in ontvangst nemen. 

Promotie

Zoek je een methode om je merk, product of je verhaal met blijvend effect te kunnen promoten. Dan ben je hier aan het juiste adres. Aangezien onze producten van duurzame materialen worden geproduceerd en een nuttige dienst bieden voor mensen, is gegarandeerd dat je klanten dit artikel jaren lang zullen gebruiken en dus jaren lang aan jouw bedrijf blijven denken. 

Wil jij een campagne starten en een indrukwekkend effect achter laten, dan hoef je verder niet te zoeken, want wij zijn de enige in de markt die deze bijzondere dienst biedt. 

Casco module

Als je alleen geïnteresseerd bent in onze dienst " Lost & Found Service" en je wilt enkel daar gebruik van maken, dan is dit ook geen enkel probleem. We kunnen je de codes zonder labels leveren zodat je vrijuit kunt gaan met je ideeën. Misschien wil je onze dienst toepassen voor een bijzonder object dat wij niet leveren of je wilt het in het buitenland laten produceren (goedkoop). Dat behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Maar wij garanderen dat onze producten en dienst  betaalbaar zijn, dus je hoeft niet verder te zoeken.